Bekijk menu

Deze categorie is momenteel niet beschikbaar.



Actigener shampoo tegen haaruitval

Oorsponkelijk werdt Actigener ontwikkeld ter bestrijding van haar- en hoofdhuidproblemen zoals roos, schilfering en haaruitval. Nu blijkt Actigener ook voor andere klachten, zoals jeuk, vet of futloos haar, de ideale oplossing te zijn. Al na enige malen wassen met Actigener Shampoo ziet en voelt u resultaat. Naast het verdwijnen van de problemen, wordt het haar conditioneel beter, de groei gezonder en krijgt het meer volume.

Roos en schilfering

Hoofdroos en huidschilfers kunnen diverse oorzaken hebben. De meest voorkomende zijn:

  • Het tijdelijk ontbreken van de benodigde voedingsstoffen voor de hoofdhuid in het bloed
  • Het bloed dat niet bij de haarwortels kan komen om ze te voeden
  • Beschadigd haar en haarwortels door gebruik van o.a. haarcosmetica.

Haaruitval

De hoofdoorzaken van erfelijke haaruitval zijn dezelfde als genoemd onder roos en schilfering, plus een derde oorzaak die alles te maken heeft met onze hormoonhuishouding.

Onderzoeken en praktische ervaringen tonen ons dat in tweederde van alle mannelijke en vrouwelijke gevallen, de haaruitval met Actigener shampoo kan afnemen. Bovendien zijn er aanwijzingen uit onderzoek dat Actigener nieuwe haargroei kan stimuleren.

Hoe actigener werkt

De producten zijn rijk aan plantaardige vitaminen, aminozuren, proteïnen en mineralen, die vooral een herstellende werking hebben op de haargroei. Bovendien zit er in alle Actigener producten het plantextract Arnica Montana, waarvan bekend is dat het de bloeddoorstroming direct onder de huid (tijdelijk) stimuleert. Deze verhoogde bloeddoorstroming geeft een aangename tinteling van de huid. De original strong shampoo voor normaal tot vet haar bevat méér arnica-extract dan de overige shampoo's en geeft derhalve de krachtigste doorbloeding. Met het gebruik van Actigener start men een herstelproces op homeopathische basis dat soms in de beginfase de klachten doet toenemen. Na enkele toepassingen echter zullen de hoofdhuid functies en de haargroei verbeteren.

Zoeken

  gratis verzending binnen nederland

Winkelwagen  

Geen producten

Verzending € 0,00
Btw € 0,00
Totaal € 0,00

Afrekenen

Categorieën

Nieuwsbrief