Bekijk menu

HAIR SCULPTOR ZWART 25 GRAM

In prijs verlaagd !
€ 17,49 incl. BTW

€ 22,39 incl. BTW

Product omschrijving
HAIR SCULPTOR ZWART 25 GR

Meer details

Referentie: 102618

Hair Sculptor: Dé oplossing bij dun haar

Hair Sculptor is een fantastische uitvinding: het geeft jouw haar of dat van je klanten direct na het aanbrengen een volle indruk. Hoe dat kan? De Hair Sculptor bevat natuurlijke vezels in een soort van poeder die je aan kunt brengen op dun haar. De vezels hechten zich aan het haar en zorgen ervoor dat het haar er voller uitziet op een natuurlijke manier. Wist je dat het product door zowel mannen als vrouwen te gebruiken is!? Het poeder is verkrijgbaar aan diverse kleuren die niet afgeven na het brengen. Creëer weer een vollere look met Hair Sculptor! 

Direct voller haar met de Hair Sculptor building fibers

Het kan zijn dat je klanten minder zelfverzekerd zijn als ze dun haar hebben dat misschien wel doorschijnende plekken veroorzaken. Hair Sculptor heeft een prachtig product ontwikkeld om dit te verbergen. Zogenaamde building fibers zijn natuurlijke vezels die je aanbrengt op (!) droog, dun haar. Dat doe je door de vezels over het haar te strooien met de strooiflacon. Klop vervolgens zachtjes met je vingertoppen op de vezels in je haar en verdeel ze gelijkmatig. Eventueel licht doorkammen is ook een optie. Zo heb je binnen 10 seconden al een voller ogende haardos met de hair sculptor building fibers.

Extra fixatie creëer je met de Hair Sculptor fixing spray

Wil je naast de vollere look óók dat de vezels de hele dag aan je haar blijven hechten? Dat kan met de hair Sculptor fixing spray.  Deze spray is een soort haarlak en zorgt ervoor dat je gewoon kunt doen wat je altijd doet. Ook als je sport, door de regen fietst, zweet of wat dan ook: de fixing spray houdt de vezels de hele dag op z’n plek. Het poeder en de spray haal je gemakkelijk uit je haar door het te wassen met shampoo. Koop de Hair Sculptor building fibers en of de Hair Sculptor fixing spray los van elkaar of in een combipakketje!

 

 

In dezelfde categorie

Vorige
volgende

Zoeken

  gratis verzending binnen nederland

Winkelwagen  

Geen producten

Verzending € 0,00
Btw € 0,00
Totaal € 0,00

Afrekenen

Categorieën

Nieuwsbrief