PRORASO SCHERZEEP IN BAKJE 150 ML

PRORASO SCHERZEEP IN BAKJE 150 ML

In prijs verlaagd !
€ 5,35 incl. BTW

€ 8,77 incl. BTW

Product omschrijving
PRORAZO SCHEERZEEP

Meer details

Referentie: 102672

Proraso Original Original Scheercrème Bol 150ml 

Voor diegene die een echte scheersessie prefereert, zal er nooit iets anders zijn dan het gebruikelijke ochtendritueel met zeep en kwast. Proraso scheerzeep in een bakje, ontworpen voor een comfortabele handgreep.

Is een rijke en volle scheerzeep voor een comfortabele scheerbeurt. De scheerzeep maakt de baardharen zacht voor comfortabel en efficiënt scheren. Door de eucalyptus en menthol voelt de huid heerlijk fris aan. Proraso Original Scheercrème Bol heeft een nieuwe samenstelling en is vrij van kunstmatige kleurstoffen, minerale oliën, parabenen en siliconen.

  • Rijke en volle scheerzeep
  • Bevat eucalyptus en menthol
  • Maakt de baardharen zacht voor comfortabel en efficiënt scheren
  • Vrij van kunstmatige kleurstoffen, minerale oliën, parabenen en siliconen

Gebruik:

Voor een goed resultaat: maak het uiteinde van de kwast nat met warm/heet water. Gebruikmakend van Proraso scheerzeep, maakt men een ruim, zacht romig geheel, met kleine, ronddraaiende bewegingen. Breng het aan op het gezicht, met dezelfde ronddraaiende bewegingen. Laat het 1 minuut inwerken en scheer vervolgens de haren. Hiermee worden de baardharen verzacht voor een zo glad mogelijk resultaat. Verkrijgbaar in 150 ml.


Resultaat:

Met deze scheercreme kunnen zeer gemakkelijk alle haren verwijderd worden. De huid heeft geen last van roodheid en irritaties na het scheren


 

In dezelfde categorie

Vorige
volgende

Zoeken

  gratis verzending binnen nederland

Winkelwagen  

Geen producten

Verzending € 0,00
Btw € 0,00
Totaal € 0,00

Afrekenen

Nieuwsbrief