Goldwell’s Lagoom Jam

Heeft u veel verschillende gels of waxproducten gebruikt die niet werken? Heeft u zwaar en futloos haar? Dan is de Lagoom Jam van Goldwell wellicht dé oplossing voor u! Deze hydrogel geeft super volume aan futloos haar met een grenzeloze finish.

Hoe te gebruiken?

Om het product optimaal te kunnen gebruiken, is het van belang dat u de Lagoom Jam op de juiste manier aanbrengt in het haar. U haalt een beetje gel uit het potje en verspreid de gel over uw handen door deze over elkaar heen te wrijven. Vervolgens verspreidt u de gel over handdoek droog haar. Dit doet u door de gel licht in te masseren. Vervolgens föhnt u het haar droog. U zult zien dat er veel meer volume in uw haar is aangebracht.

Daarna is het tijd om het kapsel in model te brengen. U kunt dit doen met behulp van een stijl of krultang, of u kunt juist gaan voor een wildere look. Nadat u het kapsel in model heeft gebracht met behulp van de Lagoom Jam, kunt u eventueel een haarlak gebruiken om ervoor te zorgen dat het kapsel in model blijft.

Wat zijn de voordelen?

Er zijn verschillende voordelen van het gebruik van de Lagoom Jam van Goldwell. Ten eerste is het product erg zuinig in gebruik. U heeft dus niet veel nodig om het haar in model te brengen. Dit is goed voor u portemonnee; u doet langer met een potje Lagoom Jam dan met een andere gel. Tevens is de Lagoom Jam alcoholvrij en beschermt het uw haar tegen hitte. U hoeft er dus niet bang voor te zijn dat uw haar beschadigd raakt. Daarbij hoeft u ook niet bang te zijn voor uw reeds gekleurde haar. De Lagoom Jam zorgt ervoor dat de kleur van uw geverfde haar niet vervaagt.

Prijs

De Lagoom Jam van Goldwell is niet duur. Een potje kost van 8 tot 14 euro, afhankelijk van de winkel/web shop. U doet daarbij veel langer met de Lagoom Jam dan met andere producten omdat het product erg zuinig in gebruik is. Al met al kunnen we dus wel stellen dat het product veel voordelen heeft en voor u zeker de moeite waard is om te gaan gebruiken!


Zoeken

  gratis verzending binnen nederland

Winkelwagen  

Geen producten

Verzending € 0,00
Btw € 0,00
Totaal € 0,00

Afrekenen

Nieuwsbrief