Welke kappersbenodigdheden zijn echt een must?

Voor een beginnende kapperszaak kan het nogal eens lastig zijn waar te beginnen, nadat eenmaal een geschikte locatie voor het vestigen van de zaak gevonden is. Waar begint u mee: gaat u personeel aannemen, u bekommeren om de inrichting van de zaak of juist om de uitrusting van uw kapperswinkel?

Het is meestal handig om u eerst te richten op welke kappersbenodigdheden u denkt aan te willen schaffen, aangezien deze vaak een bepaalde levertijd hebben en vaak invloed hebben op de inrichting van het interieur van de zaak. Daarom zullen in het kort de meest essentiële kappersbenodigdheden besproken worden, om u een richtlijn te geven bij het samenstellen van de tools van uw kapperszaak.

De standaarduitrusting

Kappersbenodigdheden die toch wel tot de standaarduitrusting van een kapperszaak behoren zijn uiteraard: scharen, kammen en borstels. Dit zijn de meest essentiële kappersspullen en waarschijnlijk ook de eerste waar u aan denkt. Wellicht minder voor de hand liggende kappersbenodigdheden zijn föhns en kapmantels, maar ook deze producten zult u in iedere kapperszaak aantreffen.

Wilt u een compleet aanbod diensten kunnen bieden, dan doet u er goed aan ook kappersbenodigdheden als stijltangen, krultangen, tondeuses en materiaal om het haar te wassen aan te schaffen. Immers, de meeste klanten komen voor meer dan het simpele kam- en knipwerk.

Kappersbenodigdheden voor het verven van het haar

Vergeet u vooral niet kappersspullen aan te schaffen met betrekking tot het verven van het haar. Hierbij valt te denken aan de verf zelf, verfsamples, verfgerei als kwasten, aluminiumfolie voor het creëren van een coupe de soleil en haarextensions.

Met name op het gebied van haarverf is het slim om recensies te lezen: de kwaliteit van de verf bepaalt immers de kwaliteit van de door u aangeboden verfdienst. Het laten verven van het haar in een kapperswinkel onderscheidt zich immers van haarverf uit een doe-het-zelf-pakje van de drogisterij door de kwaliteit van de verf.

Research in kappersgroothandels of op het web

Voor meer informatie over het grote aanbod kappersbenodigdheden kunt u het best contact opnemen of een bezoekje brengen aan onze kappersgroothandel. Er zijn namelijk ontzettend veel merken kappersspullen en daarmee ook veel verschillen in prijs en kwaliteit.

U doet er dus goed aan u hierin te verdiepen om de optimale combinatie kappersbenodigdheden voor uw zaak samen te stellen.


Zoeken

  gratis verzending binnen nederland

Winkelwagen  

Geen producten

Verzending € 0,00
Btw € 0,00
Totaal € 0,00

Afrekenen

Nieuwsbrief