Scharen, kammen en andere kappersspullen

Een bezoekje aan de kapper betekent tegenwoordig meer dan het haar laten knippen. De meeste gerespecteerde kapperszaken hebben behalve het gebruikelijke knipwerk ook andere diensten aan te bieden. Welke diensten dit zijn, is natuurlijk geheel afhankelijk van de kappersspullen waarover de zaak beschikt.

De schaar: het meest essentiële kappersproduct

Allereerst komen we toch nog even terug op het meest bekende en symbolische kappersproduct: de schaar. Uiteraard kan een professionele kapperszaak niet aankomen met een huis-tuin-en-keuken schaar om de haren mee te knippen.

Nee, u doet er goed aan te investeren in een goede voorraad professionele kappersscharen. Immers, zoals een penceel het belangrijkste instrument van een schilder is, is een schaar dit voor de kapper. Gerenommeerde merken op het gebied van kappersscharen zijn Kyone, Jaguar, Yoshida en Joewell.

Kappersspullen, een oneindig aanbod!

Maar het aanbod kappersproducten strekt uiteraard veel verder dan enkel de schaar. Kappersspullen zoals kapmantels, tondeuses, verfgerei, föhns, stijgingsproducten die werken met warmtebronnen zoals stijltangen en krultangen behoren ook tot de basis producten waarover een kapperszaak moet beschikken.

Met name ten aanzien van het verfgerei dient u over alle benodigde kappersproducten te beschikken: het komt natuurlijk niet echt sterk over als u niet kunt voldoen aan een specifieke wens van een klant met betrekking tot bijvoorbeeld een bepaalde kleurnuance, simpelweg omdat u die kleur net niet in uw zaak hebt. Zorg dus voor een compleet aanbod aan kappersspullen in uw winkel.

Professionele kappersspullen = een professioneel ogende zaak

Met de juiste kappersbenodigdheden staat of valt uw zaak: indien u beschikt over kwalitatieve kappersproducten, zal uw winkel professioneler ogen en kunnen uw werknemers optimaal hun diensten verrichten. Sommige kappersspullen zou u zelfs door kunnen verkopen in uw zaak, zoals bijvoorbeeld diverse stylingproducten.

Waar zijn deze producten te vinden?

In Nederland zijn diverse kappersgroothandels waar u het volledige aanbod kappersbenodigdheden aan zult treffen. Dit is handig, omdat u zo direct oog heeft op wat u eventueel nog mist in uw zaak. Ook is het geen slecht idee om op internet te zoeken naar de diverse kappersspullen.

Zo kunt u op uw gemak de verschillende prijzen vergelijken en recensies lezen over de kappersspullen. Houd in uw achterhoofd dat de beste kappersproducten wellicht wat prijzig zijn, maar dit is wel een investering voor uw zaak!


Zoeken

  gratis verzending binnen nederland

Winkelwagen  

Geen producten

Verzending € 0,00
Btw € 0,00
Totaal € 0,00

Afrekenen

Nieuwsbrief