Keune

Er zijn geen producten in deze categorie beschikbaar.KEUNE
 
Introductie
 
Wereldwijd vragen kappers om innovatieve haarverzorgingsproducten van hoge kwaliteit. Door het creëeren en produceren van hoogwaardige haarcosmetica - exclusief voor de professionele kappersbranche - is Keune Haircosmetics uitgegroeid tot een multinational. Tijdens de 88 jaar van ons bestaan heeft het merk Keune zich altijd verbonden gevoeld met elegantie, creativiteit en actuele haarmode.
 
Dat deze bedrijfsprincipes mondiaal aanspreken is duidelijk: Keune groeit sneller dat ooit. Keune producten worden geëxporteerd naar alle continenten en we zijn trots op het feit dat wereldwijd tienduizenden kappers onze producten in hun salons gebruiken.
 
Bij Keune Haircosmetics zijn we meer dan 100% gemotiveerd om onze zelfstandige postitie als toonaangevend cosmeticabedrijf verder uit te bouwen. Keune staat voor ‘The Art of Hair design’ wereldwijd!
 

Feiten
 
Keune staat voor elegantie, creativiteit en actuele haarmode. De haarverzorgingsproducten van Keune zijn verkrijgbaar bij professionele kappers wereldwijd. In een continu proces ontwikkelt Keune - samen met een team van vooraanstaande nationale en internationale kappers - haarcosmetica voor gebruik bij kappersbehandelingen alsmede voor thuisbehandelingen door consumenten.
 
Een van Keune’s toplijnen zijn de professionele haarkleuringen van Tinta Color; een uiterst succesvol haarkleurprogramma waardoor de naam van Keune wereldwijd in de branche is verankerd. Keune haarcosmetica is herkenbaar aan het design van de zwart-zilveren verpakkingen, alsmede door de uitmuntende productkwaliteit. Keune producten vormen een elegant en creatief concept in alle professionele kapsalons.
 
Het volledig assortiment van Keune Haircosmetics wordt ontwikkeld en geproduceerd in een ultra modern fabriekscomplex van Keune in Soest, Nederland. Met de slogan ‘The Art of Hair Design” onderstreept Keune haar kracht in creativiteit en orginaliteit.
 
 
 
 
GESCHIEDENIS
1922 Oprichting van Keune Haircosmetics op 6 januari 1922 door Jan Keune, chemicus, in Amsterdam
 
1923 Jan Keune ontwikkelt een formule voor permanentvloeistoffen. Keune wordt hiermee de eerste Nederlandse fabrikant van permanentvloeistoffen.
 
1927 Start van de productie van de zogenaamde ‘warme’ permanent. Het Nederlandse product wordt alom in kapsalons bekend.
 
1949 Keune ontwikkelt een chemisch, op lecitol gebaseerd sachet, dat een temperatuur kan doorstaan van 120-150°C. Daarmee bereikt Keune een moderne doorbraak op de permanentmarkt.
 
1950 Keune introduceert haarsprays met pompverstuiving bij de Nederlandse kapsalons
 
1951 Keune lanceert Cold Wave, een bijzondere formule voor een zogenaamde ‘koude’ permanent.
 
1956 Gebaseerd op het succes van Keune haarsprays, wordt als eerste in Europa een haarspray in aerosol ontwikkeld.
 
1968 Keune bouwt een nieuw bedrijfscomplex. Het aantreden van George Keune, zoon van Jan Keune, bij het bedrijf, zorgt voor een sterke ontwikkeling, waarbij de exportmarkt wordt betreden.
 
1972 Opening van de eerste buitenlandse dochterondeneming in Straatsburg, Frankrijk.
 
1987 Verhuizing van de Franse dochteronderneming van Straatsburg naar Parijs, de bakermat van cosmetica! Keune wordt een geduchte speler op de Franse haarcosmetica markt.
 
1995 Keune breidt uit en bouwt op een nieuwe locatie in Soest een ultramodern bedrijfscomplex met een high tech fabriek van 20.000m2.
 
1998 Keune opent haar buitenlandse dochteronderneming in de grootste markt ter wereld, in Atlanta, Georgia, U.S.A.
 
2001 Keune opent haar Zwitserse dochteronderneming in Basel, Zwitserland
 
2002 80-jarig bestaan van Keune. Keune opent een dochteronderneming voor de Belgische markt in Brussel, België
 
2004 Keune breidt opnieuw uit en bouwt een logistiek centrum in Soest van 10.000m2.
 
2006 Introductie van salonconcept BLEND 'Create YOUR Style'
 
2008 Keune Frankrijk opent een nieuw hoofdkantoor aan de Champs Elysées in Parijs. Met deze nieuwe locatie, 300 meter van de Arc de Triomphe, is Keune het enige internationale haarcosmetica-bedrijf dat zich aan de meest prestigieuze boulevard in Parijs gevestigd heeft.
 
 

Zoeken

  gratis verzending binnen nederland

Winkelwagen  

Geen producten

Verzending € 0,00
Btw € 0,00
Totaal € 0,00

Afrekenen

Nieuwsbrief