Kis Color Conditioner

Er zijn veel shampoos en conditioners die erg goed werken en het haar zacht en soepel maken. Er zijn er echter weinig die speciaal bedoeld zijn voor gekleurd haar. De Color Conditioner van Kis is echter wel ontworpen voor gekleurd haar. Het product zorgt ervoor dat de kleur behouden wordt en er zelfs nog meer gaat uit springen met behulp van de Color Conditioner. Het product wordt veel gebruikt door kappers en dient professioneel gebruikt te worden.

Kleuren

De Color Conditioner is verkrijgbaar in verschillende kleuren: zilver, koper, rood, as, violet en chocolade. U kunt zelf bepalen welke kleur het beste bij uw haarkleur past. Met de zilverkleur moet u echt wel oppassen; u dient deze tint te gebruiken vanaf kleurhoogte tien en elf. De andere kleuren kunt u gebruiken vanaf kleurhoogte vier, vijf en zes. U hoeft de Color Conditioner niet enkel gebruiken op geverfd haar. U kunt het product ook gebruiken om uw eigen haarkleur op te frissen.

Wat is het?

De Color Conditioner is een intensief verzorgende en kleurende conditioner. De conditioner kan gebruikt worden voor het verfrissen van de geverfde of natuurlijke haarkleur en zorgt ervoor dat het haar weer zacht en soepel aanvoelt. Het product bevat keratine dat ervoor zorgt dat het haar optimaal kan herstellen. Vooral na een heftige verfbeurt is de Color Conditioner ideaal. Het product is geschikt voor alle haartypen.

Hoe te gebruiken?

U brengt de Color Conditioner aan op handdoek droog haar. Vervolgens kamt u het product door het haar heen. Na het tien minuten laten in te trekken spoelt u de Color Conditioner grondig uit. Na de behandeling voelt uw haar weer zacht en soepel aan. Uw kleur is tevens weer helemaal hersteld. Het is van belang dat u bij het gebruik van het product handschoenen gebruikt die uw handen beschermen tegen de stoffen in de conditioner. Het product kan tevens afgeven op kleding en beddengoed.


Zoeken

  gratis verzending binnen nederland

Winkelwagen  

Geen producten

Verzending € 0,00
Btw € 0,00
Totaal € 0,00

Afrekenen

Nieuwsbrief