Fix Max gel

L’Oréal is een ontzettend groot bedrijf dat actief is in de cosmetica en schoonheidsverzorging. L’Oréal bezit 27 verschillende merken die variëren van professionele producten tot consumentenproducten. Ook verkoopt het bedrijf veel haarstylingsproducten. Een daarvan is de Fix Max gel. Dit is een vormgevende gel die zorgt voor extra stevigheid.

Wat zijn de kenmerken?

In tegenstelling tot veel andere gels, zorgt de Fix Max gel ervoor dat uw haar zacht blijft na het aanbrengen van het product. Uw haar blijft glad en zacht aanvoelen zonder een plakkerig of vies gevoel. De Fix Max gel werkt zelfs op extreem haar dat niet in model zit. Heeft u dik haar of veel krullen? Dan is de Fix Max gel prima geschikt voor uw haar. Verder beschermt het uw haar. U hoeft niet bang te zijn voor beschadiging van de zon. De Fix Max gel bevat namelijk een UV-filter waardoor uw haar niet uitdroogt of beschadigt. De gel beschermt niet alleen tegen UV-stralen, maar zorgt er ook voor dat u haarkleur behouden blijft. Als u uw haar geverfd heeft, hoeft u dus niet bang te zijn voor vervaging.

Hoe te gebruiken?

Breng de Fix Max gel licht aan op licht vochtig of droog haar, om het vervolgens door het haar te verspreiden. Daarna kunt u het haar in model brengen. U hoeft geen grote hoeveelheden te gebruiken. Hierdoor gaat het product langer mee en blijft uw haar soepel en zacht. U bent snel klaar; door de nieuwe formule droogt het product sneller. 

Andere producten

Buiten de Fix Max gel, zijn er ook andere producten van L’Oréal die het zeker waard zijn om eens uit te proberen. Neem bijvoorbeeld de Vitamino Color shampoo. Deze shampoo kunt u gebruiken na het verven van uw haar. De shampoo zorgt er namelijk voor dat uw haarkleur behouden blijft. De Vitamino Color shampoo help tevens bij het ontwarren van uw haar. Op deze manier behoudt u uw mooie haarkleur en zorgt de shampoo tevens voor een mooie glans!

Daarnaast heeft L’Oreal ook Fix Design ontwikkeld. Deze spray zorgt ervoor dat uw haar in model blijft. U spuit Fix Design in het haar om het vervolgens in model te brengen. Ook kunt u de spray aanbrengen nadat u het kapsel in model heeft gebracht. Fix Design zorgt voor een zeer precieze fixatie maar is tegelijkertijd erg soepel. Op deze manier kunt u uw look restylen wanneer u wilt en blijft uw haar flexibel en zacht.


Zoeken

  gratis verzending binnen nederland

Winkelwagen  

Geen producten

Verzending € 0,00
Btw € 0,00
Totaal € 0,00

Afrekenen

Nieuwsbrief