L'Oreal

L'OrealL’Oréal

L’Oréal is een van de grootste bedrijven op het gebied van cosmetica en haarverzorging. Overal zie je het merk voorbij komen. Niet alleen als consument betekent dit merk veel, maar ook in de kapperswereld wordt het merk erg veel gebruikt. L’Oréal produceert veel verschillende producten. Zo kun je veel haarkleuringen terugvinden van dit merk maar ook op het gebied van huidverzorging beschikt het merk over een groot assortiment. De producten worden wereldwijd veel verkocht en het bedrijf is dan ook een groot succes.
 

Geschiedenis

Aan het begin van de twintigste eeuw studeert Eugene Schueller af aan de Franse nationale chemische bouwkunde school en richt kort daarna een bedrijf op dat later L’Oréal zal heten. Dit vormde het begin van een lange geschiedenis vol innovaties. De belangrijkste ontdekking die Schueller deed in die tijd was de creatie van zijn eerste haarkleuringsformule in 1907. Deze haarkleuring was baanbrekend voor die tijd omdat de verf een subtiele reeks kleuren leverde. Sindsdien is het bedrijf blijven groeien tot wat het nu is.
 

Producten

Het bedrijf is niet voor niets succesvol; de producten zijn van hoogstaande kwaliteit. Tevens beschikt L’Oréal over een zeer uitgebreide collectie van producten. L’Oréal is in het bezit van verschillende merken. Voorbeelden hiervan zijn Lancome, Ralph Lauren en Garnier. Dit zijn verschillende soorten producten; van gezicht crèmes tot haarkleuringen, L’Oréal heeft het allemaal. De producten van dit merk zijn aan te raden en tegelijkertijd onvermijdelijk. Overal komt u producten tegen van L’Oréal en de merken die verbonden zijn aan dit grote bedrijf.
 

Haarproducten

De haarproducten van het merk zijn te gebruiken in de salon maar zeker ook thuis. L’Oréal beschikt over een lijn met professionele producten die bestaat uit merken die gebruikt worden in de professionele kapperswereld. Tevens heeft het bedrijf een haarlijn gelanceerd voor consumenten; deze merken kunt u terug vinden in veel winkels over de hele wereld. Een voorbeeld van een lijn die u veel terug ziet komen in drogisterijen is L’Oréal Paris dat bestaat uit verschillende shampoos en stylingsproducten.

Zoeken

  gratis verzending binnen nederland

Winkelwagen  

Geen producten

Verzending € 0,00
Btw € 0,00
Totaal € 0,00

Afrekenen

Nieuwsbrief

Aanbiedingen

Alle aanbiedingen