Murray'S

Murray'SDe heer CD Murray, de oprichter van Superior Products Company Murray's, zijn bedrijf  is gebaseerd op een eenvoudig principe. Hij geloofde dat een eerlijk product voor een eerlijke prijs succes  zou hebben. Hij begon de productie van haar producten vanuit zijn kapperswinkel in Chicago in 1925.
- CD Murray 1947
Harry Berlijn, een Detroit area apotheker, kocht Murray in 1959. De heer Berlijn, die nauw samenwerkte met de Murray familie bleef de filosofie uiteengezet door de heer Murray in de jaren 1920 voortzetten.
"Door het aanbieden van een product dat de consument wil tegen een reële prijs. Een klein bedrijf kan een sterke loyaliteit op bouwen, als zij zich aan dit beginsel houden."
- Harry Berlijn 1976
Murray's is blijven groeien door trouw te blijven aan deze principes. Nu een internationaal bekend bedrijf, Murray's wordt over de hele wereld verkocht, een Original Hair Murray's Dressing Pomade is een van de meest herkenbare en best verkopende haarproducten van alle tijden.
"Zaken worden steeds omplexer en de meeste van de kleinere bedrijven verdwijnen, Wij blijven bloeien, omdat we zijn gericht op het bieden van een uitstekende waarde voor onze klanten tijdens het uitvoeren van onze activiteiten met eerlijkheid en integriteit."
- Arthur Berlijn 1998
Filosofie
Murray's is toegewijd aan het produceren van kwalitatief hoogwaardige producten, die de consument eist, tegen een eerlijke prijs. We blijven werken in onze business met eerlijkheid, integriteit, en behandelen al onze klanten met respect en eerlijkheid.

Zoeken

  gratis verzending binnen nederland

Winkelwagen  

Geen producten

Verzending € 0,00
Btw € 0,00
Totaal € 0,00

Afrekenen

Nieuwsbrief