Schwarzkopf

SchwarzkopfSchwarzkopf

Schwarzkopf is één van de grootste cosmeticabedrijven ter wereld met klanten in 125 landen. In 2010 hebben die klanten voor 3.269 miljard euro aan producten gekocht. Dit geeft aan hoeveel invloed Schwarzkopf heeft op de cosmetica industrie. Het bedrijf is onderdeel van de Henkel-groep die ook vertegenwoordigd is op het gebied van kleefstoffen, reinigingsmiddelen en technologieën. Volgens het bedrijf zelf staat Schwarzkopf voor innovatie, betrouwbaarheid, kwaliteit, vertrouwen en competentie.
 

Geschiedenis

Het bedrijf Schwarzkopf dateert uit 1898. In dat jaar opent de Berlijnse apotheker Hans Schwarzkopf een aparte parfumafdeling in zijn apotheek. Hij ontwikkelde zijn eerste product; de poedershampoo uit 1903. In die tijd is al het logo ontwikkeld van het bedrijf; namelijk het zwarte hoofd dat overal voorbij komt op reclames. De eerste vloeibare shampoo is door hem in 1927 op de markt gebracht. In dat jaar richtte hij ook een kappersacademie op.
 

Producten

Het bedrijf biedt ontzettend veel producten aan op het gebied van haarverzorging. U kunt hierbij denken aan stylingsproducten maar ook aan haarverf, shampoos en conditioners. Deze producten herkent u niet enkel aan het logo van het bedrijf maar valt vaak onder andere merken die onder Schwarzkopf behoren. Neem bijvoorbeeld Gliss Kur, Taft of Got2B. Dit zijn bekende merken die allemaal ontwikkeld zijn door Schwarzkopf. Deze merken ontwikkelen gel, wax of haarlak die erg veel verkocht worden.
 

Osis G. Force

Een van de producten ontwikkeld door Schwarzkopf is Osis G. Force. Dit is een zeer sterke haargel die geschikt is om extreme stijlen te creëren. Het product zorgt voor stevige fixatie van het haar zonder te verzwaren. Het kapsel blijft de hele dag in model, zelfs in zware weersomstandigheden. Daarbij geeft het product een mooie glans aan het haar zonder dat het haar plakt als het aangeraakt wordt. Er blijven geen gelresten achter in het haar en het haar blijft soepel als het product er in zit. Tevens zit er geen chemische geur aan het product en kunt u erg lang doen met het product.
 
De prijs van het product varieert van 6 tot 9 euro. U hoeft niet veel van de Osis G. Force te gebruiken dus de duur van het product is erg lang. Dit scheelt u weer geld waardoor u goedkoper uit bent dan als u een ander product gebruikt. De Osis G. Force is dus zeker de moeite waard om een keer te proberen!

Zoeken

  gratis verzending binnen nederland

Winkelwagen  

Geen producten

Verzending € 0,00
Btw € 0,00
Totaal € 0,00

Afrekenen

Nieuwsbrief