Styling

StylingStyling Technieken voor Thuis
 
Hieronder staan ondersteunende stylen en technieken die gemakkelijk thuis kunnen worden nagedaan. Bespreek met je klant wat met hun haar te realiseren is en welke producten ze nodig hebben om de gewenste stijl te creëren; dit kan variëren voor een praktische stijl voor elke dag of voor een speciale gelegenheid. Vergeet niet tijdens de volgende afspraak te vragen hoe het gegaan is!
 
Casual Curls
Geeft zeer natuurlijke, speelse krullen met veel beweging en textuur. Gebruiken op het hele hoofd of alleen op gedeeltes. Je kunt de krullen sterk laten variëren door het wikkelen te veranderen. Bijvoorbeeld alleen de punten, halfweg, of dicht bij de hoofdhuid voor een vol effect.
 
Je hebt nodig - Kam, krultang, krulvloeistof, hairspray.
 
Get the look - Gebruik een shampoo die past bij het haartype, was het haar en maak het handdoekdroog. Begin in het midden van het achterhoofd, verdeel het haar in secties van ongeveer 9 cm breed. Bespray elke sectie voordat je het met een diffuser föhnt. Neem steeds één sectie en klem de voorverwarmde styling tang over de punten. Wikkel het haar voorzichtig om de tang en houdt het 4-10 seconden vast (afhankelijk van de stand en gewenste krul). Ga niet met je vingers door het haar bij het afwikkelen.
 
Bold Curls
De krullen zijn zeer gedefinieerd en gesculptureerd. Gebruik eventueel overdag een antiekroes product om de look glad, sluik en onder controle te houden.
 
Je hebt nodig - Föhn, verwarmde rollers, hairspray, volume bouwend product.
 
Get the look - Gebruik een shampoo die past bij het haartype, was het haar en maak het handdoekdroog. Wikkel het haar sectie voor sectie, breng voor het wikkelen hairspray aan. Zorg ervoor dat een sectie niet breder is dan de lengte van de roller en wikkel de roller voorzichtig van punt naar wortel en oefen een minimale druk uit. Plaats de roller voorzichtig op de hoofdhuid om wortellift te creëren voor een springerige krul. Breng nog een laag hairspray aan op het hele hoofd en laat het 10 minuten zitten, voordat je de rollers voorzichtig afwikkelt.
 
Super-straight Hair
Super-straight haar is in, stylish, opvallend en altijd populair: zo doe je het! Deze techniek mag alleen worden uitgevoerd op van nature golvend of licht krullend haar, niet op gevormd haar, omdat de bindingen hiervan al verzwakt zijn en een slecht resultaat geven. De resultaten zijn afhankelijk van het haartype. Zeer krullen of sterk, ovaal gevormd haar heeft een relax behandeling nodig. Onthoud dat Afro Caraibisch haar zeer fijn is en speciale producten nodig heeft.
 
Je hebt nodig - Een paddle borstel, föhn, straightening irons, haarclips, anti-frizz serum en een warmte beschermend product.
 
Get the look - Gebruik een shampoo die past bij het haartype, was het haar en maak het handdoekdroog. Verdeel het haar in secties en zet deze vast met clips. Föhn de secties één voor één. Begin aan de achterkant en werk naar de voorkant. Eindig elke sectie met de koude stand, hierdoor houdt je het haar op de plaats. Gebruik straightening irons van wortel tot punt op kleine secties haar. Afmaken zoals gewenst en gebruik tot slot een klein beetje serum om losse haartjes glad te maken.
 
Smooth, Straight and Textured
Er zijn bijna geen sexier looks dan lang, getextureerd haar met een asymmetrische scheiding, sluik front en veel volume bij de kruin. Je ziet er hip, hot en ongelooflijk chique uit.
 
Je hebt nodig - Een medium-hold gel, kam en föhn.
 
Get the look - Breng gel aan op je haarwortels en kam het haar door. Gebruik een föhn op de warme stand, richt de luchtstroom op de wortels en gebruik tegelijkertijd je vingers om het haar te liften. Zijn de wortels droog, blaas dan warme lucht door de rest van het haar; kam het haar met je vingers voor een door de wind in de war gemaakte look. Tip: buig je hoofd voorover en schud! Maak dan alleen het haar aan de voorkant glad met een kam.
 
Short and Spiky
Een funky, textuur look, zeer geschikt voor kort haar.
 
Je hebt nodig - Een föhn met diffuser en strong-hold gel.
 
Get the look - Doe een flinke hoeveelheid gel op je handen en werk dit met je vingers door het haar, waarbij je spikes maakt door aan je haar te trekken. Gebruik een diffuser mondstuk en droog het haar terwijl je hoofd voorover hangt. Hierdoor blijven de spikes tijdens het drogen op hun plaats. Gebruik een hairspray voor extra fixatie en glans.

Zoeken

  gratis verzending binnen nederland

Winkelwagen  

Geen producten

Verzending € 0,00
Btw € 0,00
Totaal € 0,00

Afrekenen

Nieuwsbrief