Sexy Hair

Sexy HairSexy Hair

Sexy Hair is een bedrijf dat kwalitatief hoogwaardige haarverzorgingsproducten aanbiedt in ruim 37 landen en aan 100.000 gecertificeerde salons over de hele wereld. Sexy Hair is ontwikkeld door Michael O’Rourke die niet tevreden was over de kwaliteit van de producten waar zijn eigen salons mee werkten. Sexy Hair biedt veel verschillende producten die gebruikt worden door veel verschillende mensen.
 

Geschiedenis

Sexy Hair vindt haar oorsprong in Los Angeles. De grondlegger van het bedrijf is tweevoudig wereldkampioen haarstylist Michael O’Rourke. O’Rourke was eigenaar van een groot salonketen in Zuid-Afrika. Na zijn vertrek naar de Verenigde Staten werd hij eigenaar van een keten in Zuid-Californië. Hij was niet tevreden over de producten die werden aangeboden in de salons waarna hij besloot zelf producten te gaan ontwikkelen. Hij begon in 1992 met Sexy Hair. Hij wilde een onderneming opstarten die inspirerend zou zijn voor haarstylisten en kappers. Volgens het bedrijf zelf is Sexy hair sinds het begin praktisch in het gebruik en overtuigend in het resultaat. Sexy Hair beschikt over professionele producten die aan alle wensen voldoen.
 

Producten

Sexy Hair heeft veel verschillende producten ontwikkeld die voor professionele doeleinden gebruikt worden. Een voorbeeld van een product ontwikkeld door Sexy Hair is Spray & Play. Deze haarlak wordt door veel consumenten en professionele zaken erg goed gevonden. Deze haarlak geeft het haar ontzettend veel volume en blijft de hele dag zitten. Daarbij wordt het haar gelift en zorgt de haarlak voor een mooie glans. Het product is geschikt voor alle haartypen. Al met al is Spray & Play dus zeker aan te raden!
 
Een ander product geproduceerd door Sexy Hair is Rough & Ready. Dit is, in tegenstelling tot het vorige product, een gel die bedoeld is om het haar in model te brengen. Rough & ready is bedoeld voor ruige, korte kapsels. De gel is perfect om te experimenteren met extreme kapsels. De gel blijft erg goed zitten in het haar en geeft tevens een mooie glans aan het haar. Het haar blijft daarbij soepel. U neemt een kleine hoeveelheid van de gel op uw hand en verdeeld het over het gehele haar. Vervolgens kunt u het kapsel in model brengen. Nadat het haar in model is gebracht, laat u het drogen en hoeft u er de rest van de dag niets meer aan te doen. Een ideale gel voor dagelijks gebruik dus!

Zoeken

  gratis verzending binnen nederland

Winkelwagen  

Geen producten

Verzending € 0,00
Btw € 0,00
Totaal € 0,00

Afrekenen

Nieuwsbrief