Sexy Hair Hard Up Gel

Er zijn veel verschillende haarproducten op de markt gebracht. Veel gels en waxproducten werken slecht of maar voor een bepaalde tijd. Na die tijd zakt het kapsel vaak in elkaar. Het merk Sexy Hair komt met een nieuw product: Hard Up Gel. Dit product is één van de beste stylingsproducten uit de collectie van Sexy Hair.

Extra sterk

De Hard Up Gel is verkrijgbaar in twee formaten; 150 en 500 milliliter. De gel is extra sterk waardoor u de mogelijkheid krijgt om verschillende kapsels te creëren! De Hard Up Gel van Sexy Hair zorgt ervoor dat uw kapsel niet uit model raakt, zoals vaak wel het geval is met andere stylingsproducten.

Schilfert niet

De Hard Up Gel is niet enkel extra sterk waardoor u kapsel in model blijft, maar schilfert daarbij niet. Bij veel stylingsproducten is dit wel het geval. Nadat uw haar in aanraking is gekomen met uw hand of andere voorwerpen komt het vaak voor dat de gel gaat schilferen. Ook als deze uitdroogt is dit vaak het geval. Het ziet er dan uit als roos en kan er dan onverzorgd en zelfs vies uit gaan zien. Met de Hard Up Gel van Sexy Hair gebeurt dit niet. U kunt zelfs slapen met de gel in uw haar zonder dat u last krijgt van schilfers.

Bescherming

De Hard Up Gel beschermt uw haar voor invloeden van buitenaf. Hoe hard het ook regent, of zelfs stormt, uw haar blijft in model. Ook wordt het haar niet beschadigd door de zon; de gel bevat namelijk een UV-filter. U kunt er dus zeker van zijn dat de Hard Up Gel uw haar niet beschadigt, en zelfs beschermt!

Grijze waas

Ook zorgt de Hard Up Gel niet voor een grijze waas in het haar, zoals bij vele andere stylingsproducten vaak wel het geval is. Dit ziet er vaak erg lelijk uit en kan u doen besluiten geen gel of wax meer te gebruiken. De Hard Up Gel van Sexy Hair laat nooit een grijze waas achter in het haar.


Zoeken

  gratis verzending binnen nederland

Winkelwagen  

Geen producten

Verzending € 0,00
Btw € 0,00
Totaal € 0,00

Afrekenen

Nieuwsbrief