Tocco Magico

Tocco MagicoTocco Magico

Tocco Magico is sinds de jaren twintig al de nummer één op het gebied van haarkleuring. Het bedrijf is begin 1900 opgericht door Amulio Sarra die geloofde dat de natuurlijke structuur van het haar behouden diende te worden. Ook stelde hij dat er tijdens het chemische proces van kleuring rekening gehouden moest worden met de vezels in het haar. De Sarra familie heeft hier sindsdien zeer veel rekening mee gehouden en is op dit moment nog steeds bezig met onderzoek naar haarkleuring. Elk ingrediënt dat in de kleuring zit, wordt streng geselecteerd om het mooie haar te behouden.
 

De producten

De kleuringen van Tocco Magico, de color-ton kleuringen, worden gemaakt met behulp van natuurlijke ingrediënten. De ingrediënten bevatten vooral kruiden als salie en rozemarijn. Deze permanentkleuringen bevatten 59 prachtige kleurnuances die internationale waarderingen hebben gekregen. De kleuren van Tocco Magico vielen meerdere keren in de prijzen vanwege uitstekende prestaties. Een voorbeeld van een gewonnen prijs is de prix d’or. Deze prijs werd uitgekeerd in Zwitserland in 1977.
 
De onderzoeken die de Sarra familie hebben uitgevoerd bij Tocco Magico hebben ervoor gezorgd dat de producten daadwerkelijk een succesvolle combinatie van milieuvriendelijke ingrediënten bevatten. De kleuringen van Tocco Magico zijn veilig voor haar en huid en laten uitstekende resultaten voor constante kleurkwaliteit zien. Dat wil zeggen dat de kleuren van Tocco Magico lang behouden blijven. Ze blijven veel langer behouden dan de meeste professionele kleuringen. De producten van Tocco Magico, waaronder de color-ton kleuringen, zijn erg veilige producten die geen vlekken op de hoofdhuid achterlaten.
 

Professioneel gebruik

Tocco Magico is een fijn product voor de haarstylist. Dit komt door de intensiteit en verfijning van de kleurenselectie die veel mogelijkheden biedt voor de professionele kapper. Tegenwoordig bestaat het bedrijf uit 80 tot 100 producten die allemaal getest zijn. Deze producten zijn enkel ontworpen voor professioneel gebruik door de kapper. Het is dus ook van belang dat de producten met zorg worden gebruikt; handschoenen worden aanbevolen. De wetenschappers zijn nog steeds bezig met het verbeteren van de producten van Tocco Magico. Dat belooft dus wat! Het gebruik van dit merk valt zeer aan te raden en is geschikt voor het gebruik bij een gevoelige huid.

Zoeken

  gratis verzending binnen nederland

Winkelwagen  

Geen producten

Verzending € 0,00
Btw € 0,00
Totaal € 0,00

Afrekenen

Nieuwsbrief