Wahl Super Taper

In het kappersvak bestaan er veel verschillende soorten tondeuses die gebruikt kunnen worden. Deze worden gebruikt om iemand te millimeteren of om overbodige haartjes weg te halen. De Wahl Super Taper is de beste tondeuse volgens de kapperswereld. Het is de meeste bekende professionele tondeuse.

Kenmerken

De tondeuse is niet voor niets de meest bekende tondeuse in het kappersvak. Het apparaat beschikt over vele kenmerken. Ten eerste heeft de tondeuse een verstelbaar snijmes. Dit snijmes kan ingesteld worden van een tot drie millimeter. Daarbij worden ook vier opzetkammen geleverd bij het de Super Taper. Deze variëren van drie tot dertien millimeter. Verder beschikt de Super Taper over een professionele V5000 magneetspoel voor duurzaamheid en een lange gebruiksduur. Dit scheelt u geld; het apparaat gaat langer mee waardoor u niet snel een nieuwe hoeft aan te schaffen. Dit is voordelig voor u als consument, maar ook als u investeert in uw kapperszaak.

Krachtig

De Super Taper is ontworpen voor al het tondeusewerk. U heeft dus enkel dit apparaat nodig voor al uw tondeusewerk. Als u kleine haartjes weg wilt halen of lang haar van iemands hoofd wilt scheren, met de Super Taper kan het allemaal. Daarbij kunt u het apparaat continue gebruiken. Als u het apparaat dus veel wilt gebruiken dan kan dit. U hoeft niet te wisselen met een andere tondeuse. De Super Taper is daarbij erg krachtig; de tondeuse kan een heleboel werk verrichten en kan tevens wel tegen een stootje.

Nauwkeurigheid

De tondeuse beschikt over een grote nauwkeurigheid. Dit komt voornamelijk door het verstelbare snijmes en de vier opzetkammen die variëren in grootte. Verder werkt de tondeuse erg soepel waardoor het makkelijker is om nauwkeurig te werken met de Super Taper. De tondeuse beschikt tevens over een verstelhendel om de snijlengte te verstellen. Op deze manier kunt u preciezer werken met de tondeuse. Bij dit product ontvangt u niet alleen vier opzetkammen, maar ook mesbescherming, een platte bovenkam, olie en een reinigingsborstel om de Super Taper goed schoon te kunnen houden.

Prijzen

De Super Taper beschikt over vele kenmerken. Toch is het apparaat relatief goedkoop. De prijs van het apparaat ligt rond de 80 euro. Dit lijkt veel maar is relatief weinig als u bedenkt dat de tondeuse jaren meegaat. Ook is de Super Taper geschikt voor alle haartypen dus te allen tijde te gebruiken.


Zoeken

  gratis verzending binnen nederland

Winkelwagen  

Geen producten

Verzending € 0,00
Btw € 0,00
Totaal € 0,00

Afrekenen

Nieuwsbrief

Aanbiedingen

Alle aanbiedingen