Wella

WellaWella

Wella is een Duits bedrijf dat cosmeticaproducten produceert. Het bedrijf specialiseert zich voornamelijk in haarverzorging. Het levert professionele producten aan haarsalons en dergelijke maar verkoopt ook producten direct aan de consument. Wella is een erg bekend bedrijf dat veel verschillende soorten producten verkoopt. U kunt de naam dan voornamelijk ook herkennen aan haarlakken en shampoos die in de winkel verkocht worden.
 

Geschiedenis

Wella kent een lange geschiedenis die begon in 1880. In dat jaar begon de Duitse kapper Franz Stroher zijn eigen zaak. 24 jaar later opende hij een fabriek in Rothenkirchen. In 1927 bedachten de zonen van Stroher de naam “Wella”, naar het Duitse “Welle”(golf), dat verwijst naar de permanente haargolf waarvoor zij een haargolfapparaat hadden ontwikkeld. Na de tweede wereldoorlog breidde Wella zich steeds meer internationaal uit en kocht het bedrijf verschillende merknamen op. Wella had tevens verschillende licentieovereenkomsten met bedrijven als Escada, Gucci en met model Naomi Campbell. In 2003 werd Wella gekocht door Procter & Gamble waarna de haar- en parfumactiviteiten werden samengevoegd.
 

Producten

Uit de rijke geschiedenis die het bedrijf kent, zijn verschillende producten naar voren gekomen die bekendheid hebben gemaakt bij het grote publiek. Dit zijn voornamelijk de haarlakken, gels en shampoos die u kunt vinden bij de drogisterij. Ook levert Wella professionele producten bij bijvoorbeeld kapperszaken over de hele wereld. Dit zijn shampoos maar bijvoorbeeld ook professionele stylingsproducten als haarlak en haarmousse.
 
Alleen al van shampoos bestaan er verschillende soorten. Er zijn bijvoorbeeld volumeshampoos, herstellende shampoos of hydraterende shampoos die zorgen voor glad en zacht haar. Wella Forte is de lijn voor haarlak en haarmousse. Deze lijn wordt in vrijwel alle drogisterijen aangeboden en bieden goede versteviging voor het haar. Deze kunt u verkrijgen in verschillende vormen; voor kort, halflang en lang haar. De haarlak en mousse die Wella aanbiedt zijn te gebruiken voor alle haartypen. Voor de shampoos geldt dit ook.

Zoeken

  gratis verzending binnen nederland

Winkelwagen  

Geen producten

Verzending € 0,00
Btw € 0,00
Totaal € 0,00

Afrekenen

Nieuwsbrief