Wella Dry Pearl Styler

Het cosmeticabedrijf Wella heeft verschillende producten op de markt gebracht die succes hebben gehad. Deze producten hebben succes gehad op de commerciële maar ook op de professionele markt. Veel kapperszaken maken gebruik van Wella. Ook nu is er een nieuw product dat erg goed werkt op de professionele markt maar ook op de consumentenmarkt. Dit product heet de Dry Pearl Styler en wordt gebruikt om het haar in model te krijgen.

Kenmerken

De Dry Pearl Styler heeft verschillende kenmerken die een goede styling nóg beter maken. Het product geeft namelijk een extra stevige fixatie waardoor zelfs de wildste kapsels in model blijven. U kunt er dus vanuit gaan dat uw kapsel de gehele dag blijft zitten! Daar bovenop zorgt de Dry Pearl Styler voor een mooie parelachtige glans in het haar. Uw haar wordt niet dof en plakkerig maar krijgt een mooie glans en blijft zacht en mooi.

Biedt bescherming

De bescherming van het haar is erg belangrijk. Veel stylingsproducten beschadigen het haar en bieden geen bescherming tegen de zon of andere weersomstandigheden. De Dry Pearl Styler biedt daarentegen wel bescherming. Het product bevat een UV-filter tegen de zon. Tevens bevat de Dry Pearl Styler pro-vitamine B5 die het haar beschermt tegen invloeden van buitenaf. Ook hoeft u zich niet zorgen te maken over pas geverfd haar. De Dry Pearl Styler beschermt gekleurd haar en zorgt ervoor dat de kleur niet vervaagt.

Hoe te gebruiken?

De Dry Pearl Styler kunt u gebruiken op vochtig of droog haar. U verdeelt het product over het hele haar waarna u uw kapsel in het gewenste model kunt brengen. Als u de Dry Pearl Styler op vochtig haar aanbrengt, kunt u gebruik maken van een fohn om volume aan te brengen in het haar. Op deze manier krijgt u volumineuze kapsel ook nog eens een mooie glans. U kunt de Dry Pearl Styler tevens gebruiken om accenten aan te brengen in het model. Het product is verkrijgbaar vanaf ongeveer 9 euro bevat 100 milliliter. U heeft weinig nodig om het kapsel in model te krijgen waardoor u langer kunt doen met dit product.  


Zoeken

  gratis verzending binnen nederland

Winkelwagen  

Geen producten

Verzending € 0,00
Btw € 0,00
Totaal € 0,00

Afrekenen

Nieuwsbrief